Yksinkertaiset asiat, kuten mahdollisuus nähdä akun tila suoraan matkapuhelimessa ja saada ilmoituksia, kun on aika viedä pyörä huoltoon, tekevät pyörän omistamisesta mukavan ja älykkään kokemuksen. Lisäksi poljettaessa kerätään tietoja, joiden avulla voit seurata kehitystäsi ja terveyttäsi sovelluksessa. Samalla voit nähdä, kuinka paljon olet säästänyt ympäristöä pyöräilemällä.

Älykkyys ulottuu myös matkapuhelimen ulkopuolelle. Akun kytkeminen polkupyörään vähentää varkausriskiä, koska akku ja polkupyörä toimivat vain yhdessä. Siksi pyörästä ja akusta tulee varkaalle vähemmän houkuttelevia. Akun varkaudenesto on kaikissa Koppla -malleissa.

Ei ole harvinaista, että useat ihmiset käyttävät samaa pyörää. Pyörän jakaminen -ominaisuudella voit kutsua ystäviä ja perhettäsi käyttämään pyörääsi. Antamalla heille luvan sovelluksessa, he saavat mahdollisuuden lainata pyörääsi ja parasta on, että voit nähdä pyörän aina kartalla. Jos joku muu on pysäköinyt pyörän tai jos olet unohtanut, mihin olet pysäköinyt sen, voit löytää sen helposti kartalta.

Koppla Connect -pyörissä on vielä enemmän älykkäitä ominaisuuksia. Digitaalisten aitojen avulla sinulla on mahdollisuus saada ilmoituksia, jos pyöräsi poistuu valitsemaltasi alueelta. Sitä kutsutaan Geofenceksi ja voit luoda niitä useita helpottaaksesi jokapäiväistä elämääsi. Vastaavasti saat ilmoituksia, jos joku liikuttaa pyörääsi. Toisin sanoen, olet hyvin perillä ja varma siitä, että hallitset pyörääsi jatkuvasti - suoraan matkapuhelimella.

Takaisin