Jatkuvaa kehitystä

Ruotsin Varberg on Crescentin kehityksen ytimessä. Täällä tuotteemme ovat syntyneet. Testaamme, kehitämme ja rikomme rajoja. Kaikki paremman pyöräilykokemuksen tähden. Yhtäkkiä meillä on projekti, joka on käynyt läpi kaikki tarkastukset ja jonka katsotaan vastaavan korkeita vaatimuksiamme. Kaikki kova työ palkitaan, kun saamme jakaa kehitystyömme hedelmän. Koppla Smart Cykelteknologi on sellainen.

Turvattomuus tai pelko varkaudesta ei pitäisi olla pyöräilyn esteenä

Kun näemme tehtyjä tutkimuksia ja kun itse puhumme pyöräilijöiden kanssa, käy ilmi, että hyvin monet tuntevat olonsa turvattomaksi liikenteessä ja pelkäävät polkupyöränsävarkauksia. Tämä epävarmuus osoittautuu niin korkeaksi, että joka kuudes ihminen jättää tästä syystä pyörän hankkimatta. Kaksi pelkoa, joita meidän mielestämme ei pitäisi olla.

Näin syntyi älykäs Koppla

Osana Kopplan kehitystä kokosimme yhteen teknisiä huippuasiantuntijoita eri osa-alueilta. Toteutimme työpajoja etsiessämme ratkaisuja koettuihin ongelmiin. Tuloksena oli luettelo mahdollisuuksista. Mahdollisuudet luoda älykkäitä, turvallisia ja varmoja sähköisiä polkupyöriä.

Tämä oli alku meille, jotka nyt voimme tuoda ylpeänä markkinoille uuden sukupolven turvallisuuden; Koppla – Smart cykelteknologi, Crescentin kehittämä ja luoma.

Tämä on Koppla – Smart cykelteknologi

Koppla – Smart cykelteknologian avulla voit liittää pyöräsi sovellukseen, joka varmistaa, että seuraat pyöräsi aina; missä se on ja mitä sille kuuluu. Crescentin Koppla -pyöräsi on turvallinen käyttää ja kehittynyt varkaussuoja pitää varkaat poissa.

Mutta meille Crescentillä Koppla on myös visioomme ruumiillistuma. Mielestämme kukaan ei saisi vahingoittua liikenteessä syystä, jonka pyöräteknologia olisi voinut estää. Eikä pyöriä tulisi varastaa, kun se on estettävissä. Päivittäisessä työssämme nämä kaksia asiaa ovat päällimmäisenä jotta voisimme maksimoida sinun ja pyöräsi turvallisuuden. Ja kyllä, jatkamme älykkään pyöräteknologian kehittämistä - joka päivä.

Pysy yhteydessä!

/Polkupyöräilyn ystävät Crescentiltä

Takaisin