Kaikissa Koppla -pyörissä on akku, joka toimii vain kyseisen pyörän kanssa. Tämä tarkoittaa, että akku tai polkupyörä ei ole houkuttelevia erikseen, mikä vähentää varkausriskiä.

Koppla Connect -pyörissä on sähköjärjestelmän lukitus, jonka avulla voit sammuttaa pyörän sähköt yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa, että moottori ja kaikki älykkäät toiminnot tulevat varkaalle käyttökelvottomiksi. Pyörällä on edelleen mahdollista ajaa, mutta varkausriski vähenee, kun hallitset sähköjärjestelmää. Vain sinä voit kytkeä järjestelmän uudelleen päälle.

Koppla Connect -pyörissä on myös muita suojausominaisuuksia. Geofencen avulla voit luoda ”digitaalisia aitoja” eli määritellä alueita, jossa pyöräsi pitäisi olla. Jos pyörä poistuu alueelta, saat ilmoituksen ja voit toimia välittömästi. Voit seurata pyörää GPS-paikannuksen avulla ja nähdä, mihin se on matkalla.

Saat sovellukseen myös liikeilmoitukset, joten tiedät aina mitä pyörällesi tapahtuu. Liikeilmoitukset lähetetään, jos joku liikuttaa pyörääsi. Tällä tavalla voit tuntea olosi turvalliseksi tietäessäsi, että sinulla on aina tietoa siitä, missä pyöräsi on ja miten se toimii. Liiketoimintailmoitukset sisältyvät Koppla Connect -pyöriin.

Turvallisuus on tärkeää sinulle polkupyörän omistajana. Nyt pyöräsi on aina mukanasasi - suoraan matkapuhelimessasi.

Takaisin